IDEXX

H IDEXX ιδρύθηκε το 1984 στο Maine των ΗΠΑ και ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στον τομέα των διαγνωστικών που προορίζονται αποκλειστικά για κτηνιατρική χρήση.
Κορυφαίοι επιστήμονες δουλεύουν και εξελίσσουν καθημερινά τα πάνω από 150 προϊόντα που διαθέτει σήμερα η ΙDEXX ενώ παράλληλα, νέα προϊόντα παράγονται συμπληρώνοντας τα ήδη υπάρχοντα και αυξάνοντας τα μέσα που διαθέτει ο κτηνίατρος για να κάνει τη δουλειά του γρηγορότερη, απλούστερη, αποτελεσματικότερη και με τη μεγαλύτερη ασφάλεια και αξιοπιστία.
Τα προϊόντα της IDEXX απευθύνονται σε όλο το φάσμα των κτηνιάτρων, αρχίζοντας από τον κτηνίατρο που εξασκεί την επιστήμη στο ιατρείο του ασχολούμενος είτε με ζώα συντροφιάς (σκύλο, γάτα, πτηνά, ερπετά ή εξωτικά είδη) είτε με παραγωγικά ζώα ή ιπποειδή και φτάνοντας μέχρι εκείνον που θέλει να ασχοληθεί με κάθε είδους έρευνα όπως για παράδειγμα βιοχημεία, αιματολογία, μικροβιολογία, μοριακή βιολογία, κυτταρολογία, DNA κ.ά. σε ζώα συντροφιάς, παραγωγικά ζώα, πτηνά, ερπετά και πειραματόζωα. Απευθύνονται ακόμα στους κτηνιάτρους που απασχολούνται σε βιομηχανίες τροφίμων, γάλακτος ή κάνουν περιβαλλοντολογικές μελέτες (π.χ. έλεγχο καθαρότητας νερού).
Η κατεύθυνση στην οποία δουλεύουν οι επιστήμονες της IDEXX είναι η παραγωγή προϊόντων που πληρούν τέσσερις όρους: ταχύτητα, ειδικότητα, αξιοπιστία, ευκολία. Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας της IDEXX, αυτή που την καθιέρωσε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την ίδρυσή της σαν την πρώτη εταιρεία στην προτίμηση των κτηνιάτρων, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το πλήρες εργαστήριο IDEXX VetLab Suite σας δίνει έγκυρα, γρήγορα και με ασφάλεια, πλήρη εικόνα της κατάστασης του ζώου σε ελάχιστα λεπτά της ώρας στην κλινική σας, πραγματοποιώντας βιοχημικές κι αιματολογικές εξετάσεις, εξέταση ηλεκτρολυτών (Κ, Νa, Cl) ορμόνες (Τ4, κορτιζόλη), , αέρια αίματος (pH, pO2, pCO2, HCO3-, TCO2, anion gap)και πολλές ειδικές εξετάσεις όπως SDMA, CRP, Προγεστερόνη, Φαινοβαρβιτάλη,Φρουκτοζαμίνη, χολικά οξέα (Bile acids) .
Διατίθενται ο Βιοχημικός αναλυτής και αναλυτής Ηλεκτρολυτών & Ορμονών Catalyst One™, ο Αναλυτής ορμονών και Διαγνωστικών Τεστ Snap SnapShot DX® , οι Αιματολογικοί Αναλυτές Procyte DX® και Procyte One, o Αναλυτής Ηλεκτρολυτών κι Αερίων Αίματος, VetStat®, o Αναλυτής ούρων IDEXX VetLab® UA™, ο Αναλυτής μέτρησης των παραγόντων πήξης του αίματος Coag DxTM Analyzer, και το Σύστημα αποθήκευσης & διαχείρισης πληροφοριών IDEXX IVLS VetLab® Station πέραν των αναλυτών προηγούμενης γενιας το Βιοχημικό Αναλυτή VETTEST® και τον Αιματολογικό Αναλυτή QBC VET AutoreadTM που εξακολουθούν να βρισκονται στην πρώτη γραμμή των κτηνιατρείων στην Ελλάδα.
Πάνω από 55.000 αναλυτές IDEXX βρίσκονται εγκαταστημένοι μέχρι σήμερα σε κτηνιατρεία σε όλο τον κόσμο, οι 500 περίπου στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Τι εξασφαλίζει η αγορά του στον Κτηνίατρο
Ιδανικό για εξέταση ενός γενικού προφίλ υγείας, για προχειρουργικές εξετάσεις, για εξέταση θυρεοειδούς, για επείγοντα περιστατικά, περιοδικούς ελέγχους (check-up) κ.λ.π.
Δυνατότητα επιλογής μεταξύ απλών γενικών εξετάσεων ή ελέγχου συγκεκριμένων οργάνων ή συστημάτων του οργανισμού.
Άμεση εκτίμηση των αποτελεσμάτων της ανάλυσης μέσω στατιστικής και κατεύθυνση του χρήστη προς πιθανότητες διάγνωσης.
Αξιόπιστα, γρήγορα και πλήρη αποτελέσματα.
Δωρεάν αναβάθμιση των αναλυτών εφ’ όρου ζωής.
Άμεση παροχή των φυσιολογικών ορίων των εξεταζόμενων παραμέτρων.
Δυνατότητα άμεσης βελτίωσης της πρακτικής κι αύξηση των εσόδων σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Go to the brand website >>

Εμφάνιση 1–12 από 36 αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών μαρκών

screen tagSupport
Scroll to Top