MULTIMAGE

Η εταιρεία MULTIMAGE ιδρύθηκε το 1946 στην περιοχή του Βαρέζε (Βόρεια Ιταλία), στη βιομηχανική πόλη Cavaria. Αρχικά ονομαζόταν ELETTROM-X-RAY καθώς αποκλειστική δραστηριότητά της ήταν η παραγωγή ακτινολογικών μηχανημάτων και ακτινοσκοπίων. Μέχρι το 1975 παρήγαγε ακτινολογικά μηχανήματα για χρήση στην ανθρώπινη ιατρική. Το 1975 η ELETTROM-X-RAY σχεδίασε το πρώτο στην Ευρώπη ακτινολογικό μηχάνημα για χρήση σε ζώα.
Η αποδοχή του από τους Ευρωπαίους κτηνιάτρους ήταν πολύ μεγάλη αφού για πρώτη φορά είχαν ένα ακτινολογικό μηχάνημα κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες τους. Αυτή ακριβώς η αποδοχή έκανε την ELETTROM-X-RAY να ιδρύσει το 1979 ξεχωριστό τμήμα έρευνας, σχεδιασμού και παραγωγής ακτινολογικών μηχανημάτων, ειδικά για την κτηνιατρική αγορά. Έτσι, στα επόμενα δέκα χρόνια παρουσιάζει πληθώρα κτηνιατρικών μοντέλων που αποτέλεσαν τη βάση των σημερινών, μερικά από τα οποία είναι τα ακόλουθα: MURALIX 70 (το πρώτο επιτοίχιο ακτινολογικό μηχάνημα), MINIROLL 70 (το πρώτο κτηνιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα με τράπεζα λήψεως), ROLLERVET 70, MICROVET 70, AMPLIRAY, SPECIAL 2001 και VETERINARIX.
Το 1992 η εταιρεία έχει μεγαλώσει πάρα πολύ. Διοικείται πλέον από την τρίτη γενιά που συνεχίζοντας το όραμα της προηγούμενης και των ιδρυτών της αλλά και αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών, ξεκινάει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο ανάπτυξης και σ’ άλλους τομείς της απεικονιστικής διάγνωσης με αρχή την υπερηχοτομογραφία και κατόπιν την ενδοσκόπηση ώστε να καλύψει όλο το φάσμα της απεικονιστικής διάγνωσης.
Παράλληλα ξεκινά έρευνα για σχεδιασμό εργαστηριακού εξοπλισμού και βιομηχανικών προϊόντων (ηλεκτρονικών και μηχανολογικών). Το όνομα ELETTROM-X-RAY δεν καλύπτει πλέον το φάσμα των δραστηριοτήτων της το οποίο είναι τόσο μεγάλο που χωρίζεται σε τέσσερις (4) τομείς καθένας από τους οποίους αποτελεί από μόνος του μια εταιρεία. Με την ευκαιρία της εισόδου νέων επενδυτών, αλλάζει σε GROUP CE (όμιλος εταιρειών) μη εγκαταλλείποντας ωστόσο και το εμπορικό σήμα ELETTROM-X-RAY το οποίο διατηρείται σε ορισμένα προϊόντα (όχι κτηνιατρικά) ως πλέον αναγνωρίσιμο.
Σήμερα, οι τέσσερις (4) εταιρείες που αποτελούν το GROUP CE και οι δραστηριότητές τους είναι οι εξής:
Α. MULTIMAGE s.r.l. (Πιστοποιημένη από το 1996 με ISO 9002 – DNV – Certificate nr. SQ 1608)
– Φορητά, τροχήλατα και σταθερά ακτινολογικά μηχανήματα, υπερηχοτομογράφοι και ενδοσκόπια για Ιατρική
και Κτηνιατρική χρήση
– Ακτινογραφικά φιλμ, κασσέτες, διαφανοσκόπια και ενισχυτικές πινακίδες
– Προστατευτικός εξοπλισμός ακτινολογίας (ποδιές, γάντια, κολλάρα θυρεοειδούς, γυαλιά)
– Υπερηχοτομογράφοι, εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια, μόνιτορς και ηλεκτροκαρδιογράφοι
– Αναισθητικές συσκευές, χειρουργικά τραπέζια, φώτα χειρουργείου, κλίβανοι
– Μικροσκόπια, σπεκτροφωτόμετρα και άλλος εργαστηριακός εξοπλισμός
B. COME Selectro Snc. (Πιστοποιημένη από το 1996 με ISO 9002 – DNV – Certificate nr. SQ 1609)
– Ηλεκτρονικές συσκευές και όργανα για Βιομηχανική χρήση
Γ. C.E. Snc. (Πιστοποιημένη από το 1996 με ISO 9002 – DNV – Certificate nr. SQ 1607)
– Ηλεκτρολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός και εξαρτήματα και όργανα για Βιομηχανική χρήση
Δ. GROUP CE SHAREHOLDINGS Snc. (Πιστοποιημένη από το 1996 με ISO 9002 – DNV – Certificate nr. SQ 1610)
– Συμπαραγωγή με άλλες Ιταλικές και ξένες εταιρείες προϊόντων ακτινολογίας και ιδιαίτερα αυτών του σκοτεινού δωματίου (υγρά εμφάνισης και στερέωσης ακτινογραφιών, λάμπες ερυθρού φωτός, ακτινογραφικά φιλμ, κασσέτες και άλλα σχετικά προϊόντα).
Στις μέρες μας η MULTIMAGE S.R.L. έχει ηγετική θέση στην Ευρωπαϊκή κτηνιατρική αγορά όσον αφορά τα ακτινολογικά μηχανήματα και ένα καλό μερίδιο αγοράς όσον αφορά τα υπόλοιπα απεικονιστικά διαγνωστικά μηχανήματα (υπερηχοτομογράφοι, εύκαμπτα και άκαμπτα ενδοσκόπια).
Η φιλοσοφία της είναι αυτή που αρμόζει σε μια εταιρεία – ηγέτιδα ενός τομέα. Ποιότητα κατασκευής, καινοτομία όσον αφορά την κατασκευή και τον τρόπο λειτουργίας των μηχανημάτων και τέλος προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του τελικού χρήστη.
Όταν επισκέπτεται κάποιος την εταιρεία βλέπει ότι κάθε προϊόν της MULTIMAGE κατασκευάζεται στην εταιρεία από το Α ως το Ω. Μπορεί να επισκεφθεί το τμήμα σχεδιασμού των μηχανημάτων και ακολούθως τα τμήματα παραγωγής των επιμέρους τμημάτων και συναρμολόγησής τους. Τέλος το τμήμα service και το εκθετήριο προϊόντων όπου εκτίθενται όλα τα μοντέλα που πωλούνται σήμερα στην αγορά και άνω των 60 μοντέλων ακτινολογικών μηχανημάτων από το πρωτότυπό τους και το μοντέλο της πρώτης γενιάς τους μέχρι το τρέχον. Φυσικά επιδεικνύονται όλες οι αλλαγές ώστε να καταλαβαίνει το τι αλλαγές έχουν συντελεστεί.
Η MULTIMAGE s.r.l. λειτουργεί σαν ένας αποτελεσματικός και πρακτικός οργαισμός όπου είναι εδώ για να ικανοποιήσει κάθε χρηστική απαίτηση και ανάγκη του γιατρού με το μικρότερο δυνατό κόστος επένδυσης γι’ αυτόν. Κάθε μηχάνημα σχεδιάζεται ή βελτιώνεται μέσα από το καθημερινό feedback (επιστροφή πληροφοριών) που η MULTIMAGE δέχεται από τους ιδιοκτήτες των μηχανημάτων της αλλά κυρίως από τις πανεπιστημιακές σχολές με τις οποίες συνεργάζεται καθώς η πειραματική χρήση του εξοπλισμού της και η έρευνα μ’ αυτόν είναι παράγοντες κεφαλαιώδους σημασίας για την υψηλή χρηστικότητά του και την κορυφαία αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής του.

Εμφάνιση όλων 3 αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών μαρκών

screen tagSupport
Scroll to Top